Γίνε συνεργάτης διανομής τώρα!

Με τη Wolt, η παραγγελία φαγητού περνάει στο επόμενο επίπεδο. Φέρνουμε πιάτα από τα αγαπημένα σου εστιατόρια στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα.
Μπορείς κι εσύ να γίνεις ένας από τους συνεργάτες που θα κάνουν αυτή τη διανομή. Είναι ένας ευέλικτος τρόπος να αποκτήσεις εισόδημα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το δικό σου όχημα και ένα smartphone. Επιλέγεις εσύ πόσο χρόνο θα αφιερώσεις. Πάνω από 4,000 άτομα σε 12 χώρες συνεργάζονται μαζί μας!

Γίνε τώρα διανομέας φαγητού για τη Wolt και καθόρισε εσύ το ωράριο σου.

Κάνε διανομές φαγητού και κέρδισε χρήματα όποτε εσύ θέλεις.

  1. Ως συνεργάτης διανομής της Wolt ορίζεις εσύ το πότε είσαι διαθέσιμος. Το ωράριο σου είναι ευέλικτο.
  2. Κάνε διανομές για κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής ή βραδυνής ώρας αιχμής και κάνε ό,τι άλλο θέλεις στον υπόλοιπο χρόνο σου. Προγραμμάτισε με βάση τη δική σου ζωή.
  3. Γνώρισε καινούργιους ανθρώπους κάθε μέρα και κάνε την κάθε τους μέρα καλύτερη, φέρνοντας απολαυστικό φαγητό στην πόρτα τους.

Εγγυημένο εισόδημα

Απόκτησε πλήρη έλεγχο στο εισόδημά σου. 

  1. Μπορείς να προγραμματίσεις τις ώρες που θα εργάζεσαι με εγγυημένη ωριαία αμοιβή ή απλά να συνδέεσαι όποτε θέλεις και να αμοίβεσαι ανά διανομή. Είναι εύκολο και η ευελιξία είναι απεριόριστη!
  2. Κερδίζεις περισσότερα για μακρινές διανομές ενώ παρέχεται επιπλέον επιβράβευση σε αυτούς που διανέμουν περισσότερα.
  3. Δεν ασχολείσαι με μετρητά και κάρτες. Απλά παραδίδεις το φαγητό στο σπίτι ή το γραφείο του πελάτη. Αν σου δώσουν φιλοδώρημα, είναι όλο δικό σου!

Τι λένε για εμάς οι συνεργάτες διανομής μας

"Η οικογένεια της Wolt είναι γεμάτη θετική ενέργεια!"

“Κάνοντας διανομές ώς συνεργάτης της Wolt έχω την ευκαιρία να δώ το πως κάτι μπορεί να είνα ταυτόχρονα διασκεδαστικό και αποδοτικό. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας συνθέτουν μια συναρπαστική κοινότητα που κάνει τα πράγματα να δουλεύουν όπως πρέπει.”
Tani Vanhanen, Operations team
“Η ομάδα της Wolt είναι γεμάτη θετική ενέργεια και μου δίνει κίνητρο να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το περιβάλλον με κατανόηση στο οποίο τα λάθη οδηγούν στη γνώση.”
Patrik Yli-Kujala, Operations team
“Πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν στη Wolt έχουν ξεκινήσει ώς συνεργάτες διανομής. Για να κατανοήσεις πώς δουλεύει η Wolt, πρέπει να γίνεις ο καλύτερος συνεργάτης εκεί έξω.”
Tony Honkanen, Expansion team